SZÁLLÍTÁSI ÉS FIZETÉSI FELTÉTELEK

FIZETÉSI FELTÉTELEK

HÁZHOZSZÁLLÍTÁS GLS FUTÁRSZOLGÁLATTAL: 1490 Ft

Termékeinket akár két napon belül megkaphatod, futárunk általi házhoz szállítással. A csomagot kérheted a munkahelyedre, vagy a lakásodra, munkanapon 9.00 és 17.00 óra között.

Azt javasoljuk, hogy mindenképp olyan szállítási helyet adj meg, ahol biztosan megtalál téged, vagy megbízottadat a futárunk, ha 9.00 és 17.00 óra között meglátogat.

Amennyiben utánvétes fizetést választasz, akkor arról is gondoskodj, ha nem te, hanem egy megbízottad várja a csomagot, akkor rendelkezésére álljon a számla kiegyenlítéséhez szükséges összeg. Rendeléskor megadhatod a kiszállítással kapcsolatos adatokat a megjegyzés rovatba (pl. kapucsengő, porta, megbízott, stb).

Amennyiben bármilyen problémába ütközöl a szállítás kapcsán, kérlek hívd a szerződött logisztikai partnerünk, az GLS Futárszolgálat ügyfélszolgálati telefonszámát, ahol a visszaigazoló levélben kapott nyomonkövetési kód segítségével kaphatsz pontos információkat.

HÁZHOZSZÁLLÍTÁS MPL POSTA ÁLTAL: 990 Ft

Termékeinket akár 3-4 munkanapon belül megkaphatod, MPL általi házhoz szállítással. A csomagot kérheted a munkahelyedre, vagy a lakásodra, munkanapon 9.00 és 17.00 óra között.

Amennyiben nem vagy a megadott címen, a psta értésítőt, hagy és a megadott postán átveheted a csomagodat, vagy kérheted újbóli kézbesítését.

Kérjük pontos címet adj, mert amennyiben nem tudja a postás beazonosítani a címet, akkor a csomagod visszaküldésre kerül hozzánk.

 

SZEMÉLYES ÁTVÉTEL

Személyes átvételre jelenleg sajnos nincs lehetőség sem székhelyünkön, sem telephelyünkön.

FIZETÉSI FELTÉTELEK

KÉSZPÉNZES VAGY BANKKÁRTYÁS FIZETÉS FUTÁRNAK (UTÁNVÉT)

Rendelésed ellenértékét a kiszállítást végző futárnak kifizetheted. Ekkor egy olyan elismervényt kapsz majd, amely egyszerre igazolja a csomag átvételét és a fizetés tényét.

BANKKÁRTYÁS FIZETÉS BARION RENDSZERÉN KERESZTÜL

Van lehetőség bankkártyás fizetésre is az oldalunkunk, amit a Barion rendszerén keresztül tehetsz meg.

ÁTUTALÁSOS FIZETÉS

Amennyiben átutalással szeretnéd kiegyenlíteni a rendelésed értékét, akkor erre is van lehetőség. Az összeg beérkezése után kezdjük el teljesíteni a rendelésed.