Vásárlóink visszajelzései

Vásárlói Vélemény
5,0 5 értékelés alapján
Írd meg a véleményed!

Köszönjük, hogy benyújtott egy felülvizsgálatot!

A bemenete nagyon nagyra értékelik. Ossza meg barátaival, hogy élvezhessék azt is!

Filter Reviews:
PW
10. 19. 2020
Pusztainé W.
Hungary Hungary
Tervezd meg az esküvődet egyszerűen

Én egy kicsit más megvilágításból láttam ezt a könyvet, hiszen nagyjából az esküvő előtt 1 hónappal kaptam meg, mikor természetesen én kis naiv azt hittem, hogy már mindent megterveztünk az esküvő kapcsán. Kérdeztem is Szabolcsot az első találkozásunkkor, hogy én is kaphatok ettől függetlenül? Az volt a válasza, hogy biztos segítségünkre lesz. Így is lett. Volt olyan este, hogy lefekvés előtt nem tudtam letenni a könyvet, mert mindig azt vártam, hogy mi olyan újdonságra találok benne , ami esetlegesen nekem elkerülte a figyelmemet, mert én mindenféle netes portálon próbáltam egy iránymutatót keresni, hogy hogyan fogjak neki a szervezésnek és mik azok amik szükségesek. Ha valaki egy teljesen megtervezett esküvőre vágyik én mindenképpen ajánlom, hiszen ritka, hogy valaki ennyire átlátja, hogy minek hogyan kell történnie és ráadásul külső szemmel tud egy ilyen komplex képet visszaadni, valamit példákkal és tapasztalatokkal alátámasztani. Higgyétek el sokat lehet belőle tanulni és készülni, úgy hogy én mindenkinek csak ajánlani szeretném.

TD
09. 25. 2020
Tóth-Földesi D.
Hungary Hungary
Mind a könyv, mind a munkafüzet nagyon hasznos!

Kifejezetten hasznos mind a két könyv és sokat segít az esküvő megszervezésében. Időpontok esetében (mikor érdemes a szolgáltatókat felkeresni és lefoglalni) is hasznos tanácsokat ad. A munkafüzet a költségek megtervezésében segít, hogy eleve milyen költségekkel is jár egy esküvő. Szabolcs volt a fotósunk is, a könyveket és őt is őszintén tudom ajánlani bárkinek!

BB
08. 19. 2020
Bárdos-Udvardi B.
Hungary Hungary
Megtervezett esküvő

A megtervezett esküvő című könyvet volt szerencsém az esküvőnk előtt elolvasni. A könyvben rengeteg hasznos tanács szerepel egy tökéletes esküvő lebonyolításához. Szabolcs a könyv megírása során minden részletre gondolt, beleértve a szolgáltatók kiválasztását, a nagy nap felelőseit, az esküvői komponenseket (menyasszonyi ruha, ékszerek, dekoráció, vendéglista, torta, meghívó, stb). Számomra nagyon hasznos volt a könyvhöz tartozó munkafüzet, mindent abba írtam össze. Nagyon szimpatikus volt az is, hogy a könyvben található a bónuszok cím alatt egy link, amelyet megnyitva ültetőkártyához találtam sablonokat. Tehát Szabolcs többet ad egy könyvnél. Ajánlom ezt a könyvet azoknak, akik szeretnék, hogy a nagy napjuk még tökéletesebb legyen!

PA
08. 17. 2020
Petróczki-Xiong A.
Hungary Hungary
Budapest

Nagyon hasznosnak tartottam a könyvet és a munkafüzetet is 😊 Nagyon sok tanács ,tapasztalat van a könyve ami nagyon hasznos volt az esküvő szervezése közben.Mindenkinek ajánlom, aki esküvő előtt van. A munkafüzetben mindent végig lehet vezetni ami az esküvővel kapcsolatos.Szabolcs volt az esküvőnkön a fotósunk maximálisan megvagyunk elégedve a profizmusával, nagyon élveztük a kreatív fotózást is.Gyönyörűek lettek a képeink.

ÁK
08. 10. 2020
Ágnes K.
HU HU
Nagyon hasznos könyv és munkafüzet kombináció, szeretettel ajánlom mindenkinek

Bele szoktam esni minden témában, és az esküvővel is így volt, abba a hibába, hogy túl sok és így a végén egymásnak ellentmondó tanácsot és olvasnivalót halmozok fel. De aztán sikerült meggyőzni magam, hogy 2-3 független forrás elég egy tanács hasznosságának bizonyítására. 🙂 És így, hogy sok kapcsolódó blogot néztem meg a könyv megvásárlása előtt, legalább megalapozottan mondhatom el, hogy Kajdi Szabolcs könyvét találtam a leghasznosabb olvasmánynak, mert gyakorlatias, de elég sok háttér információt is ad arról, hogy mit miért jó úgy csinálni, ahogy javasolja, miközben nem szidalmaz más szolgáltatókat (az ugye gyanús lenne) és nem kelti azt az érzést az olvasóban, hogy csak egyféleképpen lehet csinálni valamit. Csak kifejti, hogy melyik választásnak mik az előnyei és a hátrányai. Főleg a fotózásos rész nagyon fontos volt számomra, most már értem legalább a dilemmát, hogy mi szól az esküvő napján tartott kreatív fotózás és a más napon tartott kreatív fotózás mellett. Imádom, hogy van külön munkafüzet a könyvhöz, nagyon szeretek tervezgetni és vázlatokat írni, ez nagyon élvezetessé teszi a tervezési folyamatot és külön szeretem a munkafüzet formáját, hogy könnyű magammal vinni mindenhová, ahol szükség van a tervekre (pl. a varrónőnél). Csak egy kritikám van az egész csomaggal szemben: túlságosan őgy van keretezve, mintha a menyasszony dolga lenne az esküvő megtervezése, nekünk márpedig nagyon fontos az egyenlőség, hogy lennénk egyenlőek egy házasságban, ha más az esküvőn a nőn volt a szervezés terhének sokkal több, mint 50%a? Szerintem egy következő kiadásban minden legyen T/2-ben fogalmazva, világos legyen, hogy minden közös ügy.